Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Muzlu Pudingli ıslak Kek Tarifi

Bu kez sizlere çok değişik bir yaş pasta görünümlü ıslak kek hazırladık. Kalan karışıma un vanilya.


Orgocum Panosundaki Pin

Muzlu Kekin Yapılışı Kabımızı alalım.

Muzlu pudingli ıslak kek tarifi. 1 su bardağı ılık süt. Tart Kek Tarifi - Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta. 4adet muzumuzu soyalım dilimler halinde keserek çatalımızla ezelim.

önce yumurtayı şekeri vanilyayı da ilave edip güzelce çırpalım. Ara ara karıştırın üzeri kabuk bağlamasın. Karışımın üzerine 2 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu ve 4 çorba kaşığı kakaoyu ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.

Muzlu pudingli ıslak kek için fırın 170 dereceye ayarlanır ve fırın ısınırken kek karışımı hazırlanır. 3 adet yumurta ve 15 su bardağı şekeri derin bir kapta köpük köpük oluncaya kadar çırpıyoruz. 1 su bardağı şeker.

Tart Kek Tarifi - Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta. Derin bir kasenin içerisine toz şeker ve yumurta konularak iyice çırpılır. Daha sonra derin kabımızın içine yarım su bardağı sıvı yağ ve sütü ekleyerek çırpmaya devam ediyoruz.

Daha sonra içine süt kakao sıvı yağ ve hazır muzlu puding ilave edilerek çırpma işlemine devam edilir. Islak mı ıslak bol çikolatalı üstelik çok pratik bir kek var sırada. Daha sonra ezdiğimiz muzları da ilave edip en sona fıstığı fındığı da koymak üzere eklemelerimizi yapalım.

üzerine elenmiş unu yavaş yavaş eklerken kabartma tozu. Bu kekin diğerlerinden farkı tart kalıbında olması. Çikolatalı Muzlu Islak Kek Pasta Tadında 6 Tramisu nun Lezzet İkizi Mutlaka Deneyin.

Pudingli Islak Kek Tarifi Nasıl Yapılır. 4 yemek kaşığı kakao. Islak kek tarifi olarak malzemelerimizi hazırladığımıza göre Pudingli Muzlu Kek Tarifini sizlerle paylaşmaya başlayabiliriz.

9 milyondan fazla. Kakaolu pudingle yapılan enfes bir tatlı. Muzun lezzetine doyacağınız yumuşacık kekin arasında miss gibi kokusu ve arasındaki muz taneleriyle alışıla gelmiş sade keklerden farlı muzlu kek tarifini s.

Tart Kek Tarifi - Muzlu Çikolatalı Pudingli Islak Yaş Pasta - YouTube. Muzlu Pudingli Islak Kek Tarifi Recipe by papatyademeti Course. 12 su bardağı kırık.

Hazır puding veya ev yapımı kakaolu puding ile hazırlayacağınız pudingli tart tarifi ilginizi çekebilir. 3 su bardağı soğuk süte muzlu pudingi döküp karıştırıp pişiriyor. Gerçekten tadına doyum olmayan bu.

Kabartma tozu ve vanilini de ekleyip karıştıralım. Kek soğurken üzeri için pudingi yapıyoruz. 4 milyon kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

Tart kekin orta çukur yerine biraz puding yayıyoruz. Pudingli Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 yumurta 15 su bardağı şeker 1 su bardağı süt yarım su bardağı sıvı yağı 2 su bardağı un 4 yemek kaşığı kakao 1. Muzların üzerine pudingin tamamını döküyoruz.

Bir muzu dilim dilim kesip üzerini kaplıyoruz. Normal ıslak kekin muzlu pudink ile yapılanı3 yumurtayı 1 su bardağı şekerle çırpıniçine 1 su bardağı sütsıvı yağ koyun tekrar çırpınBu karışımın içine muzlu pudingi toz halinde döküntekrar çırpınKarışımdan 1 su bardağı ayırınbuzdolabına koyunGeri kalan karışıma 2 su bardağı unkabartma tozuvanilya ekleyip karıştırınyağlanmış düz. Tüm malzemeler birbirine özleşince karışımdan 1 su bardağı ayrılır.

Unu ve kakaoyu da dökelim ve karıştıralım. Ani tatlı krizlerinin vazgeçilmezi olacak bu ıslak kek her denemede enfes sonuçlar veren tam ölçülü tarifiyle listemizde yerini aldı. Muzlu kekimizin hamuru ince oluşudur.

Süt ve yağı da ekleyip karıştıralım. Pudingli Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 15 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 1 paket kakaolu puding 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un kontrollü ekleyin 1 büyük çay bardağı soğuk süt ıslatmak. Pudingli Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yumurta 1 su bardağı süt 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 su bardağı un1 yemek kaşığı dolusu un.

Muzlu ıslak kek muzlu ıslak kek tarifi muzlu ıslak kek yapımı. Öncelikle yumurta ve şekeri beyaz köpük çıkana kadar karıştırıyoruz. Pudingli ıslak keki daha önce denememişseniz mutlaka denemelisiniz.

2 su bardağı un. Pudingli ıslak kek yapılışı. Öncelikle yumurta ve şekerleri mikser ile köpük köpük olana dek çırpın ardından süt sıvı yağı ilave edip köpüren yumurtayı söndürmeden tahta kaşık ile yavaşça karıştırın.

Lütfen Kanalıma Abone Olmayı UnutmayınızVideolarımı sosyal medya hesaplarınız da paylaşabilir daha çok kitleye ulaşmama destek olabilirsiniz teşekkür e. Kekinde toz muzlu puding kullanılan ıslak kek üzerinin ganajı ile tam tadında bir lezzet oluyor. Pudingimizi tencereye alıp kıvamına gelene kadar karıştıralım.

Fırından buram buram muz kokuları geliyor. Yarım su bardağı sıvı yağ. Çay saatinizin güzel tarifi olacak pasta tadında bu keki mutlaka denemelisiniz.

Orta büyüklükte 1 kase puding yaklaşık olarak 99 kaloriye denk gelmektedir. Muz çabuk karardığı için servis yapacağımız zaman muz.


Pin On Food Addiction


Tatlilar Panosundaki Pin


Sutlu Tatlilar Panosundaki Pin


Kek Tarifleri Panosundaki Pin


Kek Tarifleri Panosundaki Pin


Pin On Hulya Sandallar Buluz


Kek Tarifleri Panosundaki Pin


Posting Komentar untuk "Muzlu Pudingli ıslak Kek Tarifi"