Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Kolac Sa Keksom I Puding

Smjesu dobro izmiješajte pa izlijte u manji kalup cca 20x25 cm. Danas sam naišla na stare slike i recepte koje još nisam upisala na blog to su većinom jednostavni recepti za svaki dan pa da krenem s najjednostavnijim.


Pin On Fan For Food

Jednostavni kolač sa keksom i pudingom u par poteza do brzog kolača za iznenadne goste.

Kolac sa keksom i puding. Sve zajedno kratko izmiksajte i možete slagati kolač. Brašno pomiješajte sa praškom za pecivoU bjelanjke dodajte lješnjake i pripremljeno brašno sve sjedinite pjenjačomSmjesu rasporedite na masni papir sa obručem dimenzija 2730 cm. Malo hladnog mleka puding i kristal šećer umutiti Ostatak mleka staviti da provri zakuvati pa mešati dok se ne zgusne.

U veću posudu dodajte vrhnje za šlag mlijeko puding koji se ne kuha vanilin šećer kristal šećer. Kada je puding gotov dodajte maslac da se istopi i pavlaku. U 15 l skuvanog mleka ubaciti 100g cokolade i 4 kesice pudinga sa 10 kasika seceraKada je puding gotov skloniti sa vatre i ubaciti 300g lomljenog keksa i razliti u plehKada se dobro ohladi odozgo staviti slag pripremljen po upustvu sa kesice i po zelji narendati cokoladu.

Fini kolač sa pudingom i kokosom. Puding kocke Priprema. Obložiti pleh 30 x 20 cm i staviti masu da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni.

Odlična kombinacija i kolač je dobar bez banana ali sa bananama je pun pogodak. Keks kolač sa pudingom se priprema na sledeći način. Miksati 5 - 6 minuta dok ne dobijete malo cvrscu kremu.

Kolač s keksom i pudingom Nije me bilo na blogu dva mjeseca jednostavno nakon posla posljednje vrijeme nisam palila laptop. Predivan i lagan kolac za decu a i odrasle ko volisprema se brzo i lako mozete ga praviti sa pudingom po zelji i keksom po vasem izboru. Prošli sam tjedan višak petit keksa odlučila iskoristiti za isprobavanje brzog i jednostavnog.

Dodati i malo vanila extrakta i promjesati. Dodati secer u prahu i 2 pudinga od vanile. Što je najbitnije svaki put uspije.

500 ml mleka 70 gr gustina 2 kašike šećera 65 gr 14 margarina 50 gr šećera u prahu 300 400. Odmah tepsiju približnih veličina 30 x 20 cm obložiti prijanjajućom folijom ili kesom. Od ukupne količine mleka odvojite 100ml pa u to razmutite.

Umutiti belanca sa šećerom da se dobije jaka pena pa dodati vodu a zatim i ulje uz mućenje a posle ulja i žumanca Dodati prosejano brašno kakao i prašak za pecivo i sve sjediniti varjačom. Na dno pleha posložite prvi red keksa koji ste kratko umočili u mlijeko Preko prvog reda keksa rasporedite jednu polovinu puding kreme. Rijetki su oni koji ne.

300 grama keksa plazma petit integralni 700 mililitara mleka. Upravo takav je i ovaj fini kolač sa pudingom i kokosom a recept pogledajte ovdje. Razmutiti prah pudinga sa šećerom i malo mleka pa sve zajedno ukuvati u preostalo kipuće mleko.

Možete koristiti i tepsiju. Slaganje kolača u pleh dimenzija 3624 cm. Kada se zgusnulo skloniti sa vatre pa dodati isečen margarin i kiselu pavlaku.

Ne traži puno sastojaka niti vremena za izradu. Sve zajedno miksajte 5 minuta. U još vrući puding dodati maslac izrezan na komadiće pa promešati i dodati tada i 50 g mlevenog keksa.

Za ovaj recept potrebni su vam sljedeći sastojci. Pola kg petit keksa 800 ml mlijeka za puding 100 ml mlijeka za namakanje keksa dvije kesice pudinga od čokolade ili drugog po želji. Brzi kolači Puding kolač Aleksandra - Aug 18 2014 0.

U tepsiju veličine cca 20x35cm slažite kekse koje ste prethodno umočili u mlijeko. Na kekse ulijte kremu i poravnajte. Puding keks i banane.

Kada se mleko dobro zagrejalo stavite smesu sa pudingom i mešajte sve vreme dok se ne zgusne. Mleko podelite na dva dela od po 600 ml. Odmah preliti preko butter keksa i staviti 5 - 6 h na hladno mjesto.

PUDING KOLAČ PRIPREMABjelanjke izradite da malo očvrsnu zatim postepeno dodajte šećer i miksajte dok smjesa ne postane sasvim čvrsta. Jako ukusan i veoma kremast puding od vanile daje mu posebnu čar. U drugoj posudi izmiksajte 500 ml slatke pavlake i dodajte u puding.

Manju količinu mlijeka razmutite s praškom za puding a ostatak mlijeka šećer zagrijte do vrenja. Hladno mlijeko i vrhnje za slag izliti u cistu posudu. Kada stavite smanjiti na 180.

Ostatak mleka staviti da se kuva. Skuvajte drugi deo pudinga sa čokoladom i. Keks izlomite rukama i ubacite u smesu sa pudingom i promešajte.

Kada se puding zgusne vreo prelijte preko prvog reda keksa. U jedan deo mleka skuvajte puding od vanile sa 4-5 kašika šećera. Puding kolač sa keksom.

Ukusan i brz kolac. Skloniti sa vatre prekriti folijom i ostaviti da se ohladi. 100 gr putera 50 gr šećera 2 kašike kakaa 250 gr mljevenog keksa 100 gr isjeckanih lješnjaka 50 gr soka od narandže 400 ml obranog mlijeka 1 kesica pudinga od vanilije 2 kašike šećera 50.

Butter kekse na kratko umociti u hladno mlijeko i slagati u lim. 2 kesice vanilin šećera. Potrebni sastojci za pripremu su.

Zakuvati umućen puding i šećer kada mleko provri i mešati dok se ne zgusne. Dodajte pripremljeni puding i kuhajte ga na laganoj vatri dok se ne zgusne U vrući puding ubacite čokoladu i miješajte ju dok se ne otpi. Umutiti penasto omekšali margarin sa šećerom u prahu i dodati pola pudinga umutiti pa dodati ostatak pa sve opet umutiti.

Pravo jednostavan i ukusan kolač sa malo truda. Kolač spreman za pola sata sa keksom i pudingom. Kolači Kolač sa keksom i eurokremom Aleksandra - Feb 23 2015 1 Sastojci.

Ne nema potrebe da palite rernu kako biste napravili jako dobar kolač. Ostavite u frižideru barem 4 sata. 2 pudinga sa ukusom po želji čokolada jagoda vanila lešnik 100 grama maslaca.

200 mililitara slatke pavlake ili kesica krem šlaga Način pripreme. Umutiti pudinge i šećer sa 200 ml mleka a ostatak od 1 litre staviti da provri. Preko vrelog pudinga poslažite opet sloj keksa.

Odlična kombinacija i kolač je dobar bez banana ali sa bananama je pun pogodak. U jednu manju činijicu razmutiti C puding i šećer sa malo mleka.


Pin On Chorvatske Pecenie


Pin On Kolaci


Pin On Brzi Kolaci


Pin On Recepti


Kolac S Keksom I Puding Kremom Easy No Bake Desserts Chocolate Deserts No Bake Cake


Pin On Kolaci


Pin On Kolaci


Posting Komentar untuk "Kolac Sa Keksom I Puding"