Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Keks Torta Puding Od Cokolade

Coolinarika Više od 195000 recepata. 400ml mleka staviti da provri a u 100ml razmutiti 6 kašika šećera i puding od čokolade pa zakuvati kad mleko provri.


Pin On Kolaci

Tako slagati keks i fil sve dok ne potrošite i keks i fil.

Keks torta puding od cokolade. Puding od čokolade 14 margarina 12 kašika šećera 21 petit keks neskvik kuglice po želji Priprema. Paziti da se ne. Sada dolazi i do vas.

Već ga pravimo a vi recept pogledajte ovdje. Kada se puding zgusne vreo prelijte preko prvog reda keksa. Preko vrelog pudinga poslažite opet sloj keksa.

U jedan deo mleka skuvajte puding od vanile sa 4-5 kašika šećera. Sklonite sa šporeta dodajte puding vratite na ringlu i mešajte dok se puding ne zgusne. Ostavite puding da se hladi a kada se ohladi dodajte omekšali ili umućeni margarin i sjedinite.

300 g Petit Beurre keksa 2 pudinga od čokolade 075 l mleka 5 kašika šećera 150 g. Keks umočiti u mleko i slagati ga u kalup. Kad se ohladi preliti fil preko donjeg dela puding-keks torte.

Mleko podelite na dva dela od po 600 ml. U puding dodati crnu čokoladu mešati dok se ne rastopi i ostaviti da se ohladi. Kao zamenu za rendanu čokoladu možete koristiti i perlice za ukrašavanje torti ili sitno iseckane čokoladne bananice.

2 pudinga od čokolade kakao prah. Svi smo već čuli za čuvenu markiza tortu ali ova je posebna morate nam verovati na reč. 200g čokolade za kuvanje.

Sastojci za Keks kolač sa pudingom. 500 gr petit keksa 300 gr kakao petit keksa 1 kesica pudinga od vanile 1 kesica pudinga od čokolade oba su po 40 gr 1 litra mleka 4 kašike kristal šećera po ukusu 125 gr margarina 200 ml slatke pavlake. 1 puding od vanile 1 puding od čokolade.

Nastavljamo sa serijom jednostavnih slatkih recepataOvaj put lagana torta sa pudingom od vanile i čokolade - prosto da oližete prste. Brzi kolači Torte Kolači Recepti - 08042016. Puding od čokolade pomešajte sa 4 kašike hladnog mleka i 5 kašika šećera i mešajte dok sve grudvice ne nestanu 500ml mleka stavite na srednju temperaturu da prokuva.

Keks i margarin promešati pa staviti u pripremljen kalup za pečenje i peći na 200C 10. 750 gr petit keksa 15l mleka mleko za umakanje keksa 4 pudinga sa ukusom vanile 12 kašika šećera 250 gr margarina. Pogledajte recept i uverite se koliko je lako pa oduševite svoje ukućane ovom ukusnom poslasticom.

Odvojte od 7 jaja. 500 ml mleka staviti da se kuva kada provri dodati razmućen puding i skuvati. 3 kašike ekstrakta ruma.

2 pakovanja piškota 4 table 2 kesice šlaga. Premazati keks čokoladnim filom od pudinga i ponavljati postupak dok se ne upotrebe svi sastojci. Cela porodica će je obožavati.

Preostalim filom dekorisati tortu narendati čokoladu. Mekani biskvit sa puno kakaoa u kombinaciji sa laganom kremom sa pudingom od lješnjaka i slatke pavlake a kao šlag na tortu keks i šlag krema od čokolade. Kad se zgusne neće jako dodati pola od 14 margarina pa mešati da se otopi.

Za fil je potrebno napraviti puding tako što se u jednu čašu stavi 100 ml mleka i puding iz. 5 belanaca 5 kašika šećera 5 kašika brašna 250ml mleka. Po vrhu torte posuti izrendanu belu ili crnu čokoladu.

1 kg posnog keksa 250 g posnog margarina za kolače 250 g šećera 1 vanil šećer 4 pudinga od karamele ili vanile 100 g čokolade 150 g oraha ili lešnika Priprema. Poslednji sloj torte treba da bude fil. Puding skuvati u 1 litri vode u koju ste dodali 150 gr šećera.

U tako vruć puding dodati margarinmaslac i 15 g belog krema promešati prekriti folijom i ostaviti jedno sat vremena da se ohladi. Ukoliko želite tortu možete ukrasiti i šlagom pa tek preko žlaga posuti izrendanu čokoladu. Ovaj recept se prenosi s kolena na koleno putuje po svetu.

Petit keksa na fotografiji je keks od celog zrna pšenice čokoladni fil. U šerpu sipati 30 0ml mleka i 45 g šećera kad počne da vri dodati puding iz čaše i brzo mešati 2-3 minuta dok se masa ne sjedini. Otopiti margarin u posudi na laganoj vatri sa 1 velikom kašikom šećera pa kada se otopi pomešati sa izmrvljenim keksom.

Margarin i šećer u prahu umutiti mikserom i dodati malo ohlađenog pudinga. Kada se puding dobro ohladi dodati umućen margarin i sve lepo sjediniti. Keks torta sa pudingom.

Keks poređajte na dnu tepsije tepsija veličine 3525. Puding torta se priprema na sledeći način. Keks Torta Način pripreme Za donji deo torte umešati mleveni keks i 100 ml mleka.

Kremasta torta od piškota i voća. 1 puding od čokolade. U 300 ml mleka razmutiti 2 kesice C pudinga od čokolade i dodati šećer.

Skuvajte drugi deo pudinga sa čokoladom i 4-5 kašika šećera slatkoću odredite sami. Čokoladna keks torta sa višnjama. Keks izmrviti što sitnije sa oklagijom pa mrvljeni keks istresti u plastičnu posudu.


Pin On Kolaci Koji Se Ne Peku


Pin On Recipe


Pin On Cokolada


Pin On Kolaci


Pin On Posno


Pin On Kolaci


Keks Kolac S Pudingom Recipe Desserts Food Brownie


Posting Komentar untuk "Keks Torta Puding Od Cokolade"