Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Ev Yapımı Kakaolu Puding Nişastasız

Bu gün sizlere yapılışı çok kolay çok lezzetli bir ev yapımı puding tarifi veriyorum. Kaynadığında birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.


Ev Yapimi Kakaolu Puding Tarifi Nasil Yapilir Resimli Anlatim Yemek Com

1 çay kaşığı bal Tercihe göre ben eklemedim Ben de Yaptım Şekersiz Nişastasız Sağlıklı Puding Chia Tohumu İle Tarifi Nasıl Yapılır.

Ev yapımı kakaolu puding nişastasız. 1 Tatlı Kaşığı Margarin yada Tereyağ. Annelerimizin hazırladığı ev yapımı kakaolu puding bizi geçmişe götürecek. Orta ateşte bir çırpma teli yardımıyla devamlı karıştırarak pişirmeye başlayalım.

1 bardak toz şeker. Ya da çikolata eritip de yapabilirsiniz. Evde Puding Nasıl Yapılır.

1 lt süt 4 tepeleme yemek kaşığı nişasta mısır veya buğday farketmez 1 yumurta sarısı 34. 1- Sütü bir tencereye alın. 2 dolu yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Ben de Yaptım Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi Nasıl Yapılır.

Çocukken sıklıkla yediğimiz ve tadını asla unutamadığımız bir tatlıSizde çocuklarınıza bu lezzetli tatlıyı bol bol yedirin. Bir kasede üç çorba kaşığı kadar suda un nişasta ve vanilyayı eritiniz. Not Ekle Tarifi Yazdır Uygun bir tencereye vanilya ve tereyağı hariç puding için gerekli olan diğer malzemeleri alalım.

3- Tencereyi ocağa alın. Vanilin ve tereyağı haricindeki tüm malzemeleri bir tencereye dökün. Nişastasız Kolay Kakaolu Puding Tarifi Malzemeler 2-3 porsiyon 2 Kaşık Kakao.

Ara sıra karıştırıyoruz birbirine yapışmaması için. 15 dakika Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi İçin Malzemeler 5 su bardağı süt 34 su bardağı toz şeker 4 yemek kaşığı nişasta mısır veya buğday nişastası 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı tereyağı ya da 12 su bardağı süt kreması KALORİ 560kcal 1 porsiyon için Besin Değerlerini Görmek İçin Tıklayınız. 2 tepeleme çorba kaşığı nişasta.

Karışımı kaynamakta olan süte yavaş yavaş dökünüz. Videomu izleyip ve buraya kadar geldiyseniz kanalıma abone olmayı ve. Not Ekle Tarifi Yazdır 1 su bardağı sütün içerisine 2 yemek kaşığı chia tohumu ekleyip buz dolabında en az 2 saat bekletiyoruz.

3 Yemek Kaşığı Un. Üzeri için Hindistan Cevizi. -Sütün tamamını ve şekeri ekleyerek ağır ateşte tel bir çırpıcı yardımıyla sürekli karıştırarak pişirelim.

4 Yemek Kaşığı Toz Şeker. Ev Yapımı Kakaolu Puding Malzemeleri 1 lt süt 1 su bardağı toz şeker 2 çorba kaşığı nişasta 2 çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı kakao 4 çorba kaşığı su. 1 bardak süt ekleyip tel çırpıcıyla malzemeler homojen bir kıvama gelene kadar çırpın.

Çünkü ev yapımı kakaolu puding çocukların en sevdiği anne tatlısıdır. Hem daha hafif oluyorlar hem de insanın içini açıyorlar. 3- Orta hararetli ateşte sürekli karıştrarak pişirin.

Nişastasız kakaolupuding pudingMalzemeler4 yk kakao 25grlık 1 paket1pk vanilyaYarım subardağından 1 parmak fazla toz şeker2 yk un1 yk margarin yada ter. Kakaolu puding tarifi. 4- Orta ateşte tel çırpıcı veya tahta kaşık yardımıyla karışım kıvam alana kadar karışımı karıştırın.

Kakao un ve nişastayı tencereye alıp karıştırın. Ev Yapımı Kakaolu Nefis Puding Malzemeleri 1 Litre Süt 6 Yemek Kaşığı Şeker 6 Yemek Kaşığı Un 3 Yemek Kaşığı Kakao 1 Paket Şekerli Vanilya 1 Yemek Ka. Ben pudingi muzlu severim derseniz ev yapımı muzlu puding benimki kakaolu olsun derseniz de ev yapımı kakaolu puding tariflerine göz atabilirsiniz bu arada.

5- Kıvam alan karışımın üzeri göz göz olur. -Kakao ve unu 1 su bardağı sütle ezelimHiç topak kalmasın. Mikserle 2 dakika kadar çırpın ve.

Yumuşacık kıvamı ile çocukluğumuzdan gelen bir lezzet. İçine tereyağı vanilya ve şekeri ekleyin. Gerçek ev yapımı puding olduğu daha iyi anlaşılır bu şekilde.

1- Bir tencerenin içine sütü dökün. Tarifteki gibi kakao kullanabilirsiniz. Pratik ve hızlıca mutfağınızda hazırlayabileceğiniz videolu ve fotoğraflı tamamı denenmiş birbirinden lezzetli tatlı tarifleri sayfa 12.

Kaynamaya başlayıncaya kadar karıştırın. Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpıcı ya da mikserle çırpın. Kalan sütü de ekleyip ocağın altını yakın.

2- İçine unu nişastayı kakaoyu ilave edin ve bir çırpıcıyla çırparak pişirmeye başlayın. Ev Yapımı Kakaolu Puding Tarifi. Çilekli puding ve kakaolu pudingin ardından bir muzlusunu paylaşmasam olmazdı değil mi.

25 Su Bardağı Süt. -Üzeri göz göz olunca ocaktan alıp vanilya ekleyipsoğutalım. 2 tepeleme çorba kaşığı un.

Vaktim olmadığından mikserle çırparak soğuttum -Tereyağını ilave edip mikserle 10 dkçırpalım. 2- Sütün üzerine un nişasta şeker ve kakaoyu ekleyerek karışımı pürüzsüz olana kadar çırpın. Ev yapımı tam kıvamında kakaolu puding tarifini sizlerle paylaştım.

4 su bardağı süt 8 yemek kaşığı toz şeker 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilin 1 tatlı kaşığı kadar tereyağı. Koyulaşıncaya kadar pişiriniz ve kup bardaklarının yarısına kadar doldurunuz. Süt yapışmayacak bir tencereye dökülür ve üzerine kakao toz.

Anasayfa Tarifler Tatlı Tarifleri Ev Yapımı Muzlu Puding Tarifi.


Chocolatte Pudding Recipe Turkish Style Cooking Pudi Ng Puddings Yemek Tarifleri


Nisastasiz Puding En Kolay Puding Tarifi Kakaolu Puding Tarifi Enfes Oldu 5 Dakika Da Hazir Youtube


Ev Yapimi Kakaolu Puding Nisastasiz Harika Lezzet Nefis Yemek Tarifleri


Ev Yapimi Kakaolu Puding Nisastasiz Harika Lezzet Nefis Yemek Tarifleri


Mis Kokulu Kakaolu Puding Ev Yapimi Nefis Yemek Tarifleri Yemek Tarifi Pudi Ng Yemek Tarifleri Gida


Mis Kakaolu Puding Ev Yapimi Harika Nefis Yemek Tarifleri


Ev Yapimi Kakaolu Puding Nisastasiz Harika Lezzet Nefis Yemek Tarifleri


Posting Komentar untuk "Ev Yapımı Kakaolu Puding Nişastasız"